yspeert marketing

Voor organisaties met groeiplannen

Klankbordsessie

Klankbordsessie

Klankbordsessie

Klankbord sessie met marketeer Arjan Yspeert

De hoogste tijd voor een heldere strategie

Al maanden loop je rond met ideeën om je bedrijf te laten groeien. In omvang, winst, omzet. Maar het blijft een bord spaghetti. Moeten we betere klanten zien te vinden? Nieuwe markten aanboren? Moeten we onszelf anders presenteren? Missen we de boot niet op het gebied van digitale marketing?

Veel vragen, weinig antwoorden. Bij de accountant kun je er niet mee terecht. En ook niet bij de webbouwers om de hoek. En terwijl je een duur reclamebureau overweegt lopen de rillingen je over de rug.

Denk dan eens aan een Klankbordsessie met een ervaren marketeer.

Bespreek je marketing strategie en situatie met mij en merk wat voor nieuwe richting, ideeën en energie dat geeft!

We spreken af op een locatie waar we uitgebreid en ongestoord kunnen praten over de marketing(communicatie) bij je organisatie.

Dat kan 1 op 1 maar kan ook samen met andere leden van het management team. Ter plekke doen we strategische analyses, brainstormen we over oplossingsroutes en kansen voor nieuwe campagnes. Ik geef m’n ongezouten mening over bestaand marketingmateriaal en processen.

En heel misschien, als je me nog steeds aardig vindt na de sessie, dan moeten we het eens hebben over het Marketing Abonnement.

 

Wil jij ook je onbenutte potentieel voor winst en groei benutten?
Maak dan gebruik van het vrijblijvende adviesgesprek van 20 minuten.

Reserveer jouw Vrijblijvend Consult

Andere diensten

Webmarketing Dashboard

Webmarketing Dashboard

€75 per maand

Webmarketing Dashboard

Met dit dashboard wordt het nemen van marketingbeslissingen een plezier. Het effect van al je marketing inspanningen in beeld: Google, traffic, SEA, SEO, Conversie, sociale media en meer.

Lees meer
Marketing Abonnement

Marketing Abonnement

Vanaf €950 per maand

Marketing Abonnement

Met het Marketing Abonnement haal je een zeer ervaren en complete marketing manager in huis. Samen werken we het plan uit en voeren dit gedurende 12 maanden uit voor een vast maandbedrag.

Lees meer
Klankbordsessie

Klankbordsessie

€475

Klankbordsessie

In een persoonlijke ochtend- of middagsessie komen we tot een gedegen analyse van de kansen en beperkingen van je huidige marketing. Ook een goed startpunt om te zien of het Marketing Abonnement wat voor je is.

Lees meer

GRATIS: Arjan's Business Toolbox

Met meer dan 90 tools, apps, websites en andere hulpbronnen voor het superslim organiseren van je onderneming. Tevens krijg je periodiek Arjan's Notes met marketing tips en tricks.

business toolbox