yspeert marketing

Voor organisaties met groeiplannen

Webmarketing Dashboard

Webmarketing Dashboard

Webmarketing Dashboard

Weet wat je doet en volg het rendement op de voet

Jouw website, je social media kanalen, Google Analytics en nog veel meer wordt opgenomen in het YA! Webmarketing Dashboard. Vanaf dat moment kun je zelf de vorderingen van je internetmarketing bijhouden door in te loggen op je eigen portaal.

Elke seconde wordt het dashboard ververst met de nieuwste gegevens; Google en Bing rankings, de traffic naar de site, backlinks naar je site, je social media resultaten (Facebook, Twitter, YouTube) en de resultaten van je (eventuele) AdWords campagnes.

seo-toolsSEO Tool

Waarom zou je betalen voor 5 verschillende SEO-tools? Dit Webmarketing Dashboard is de enige SEO-analysetool die je nodig hebt. Analyseer de rankings van je website en houd de link die je geplaatst hebt goed in de gaten met de backlink monitor!

pie-chart-sessions-1Campagnes bijhouden

Je hoeft slechts een keer in te loggen om al je webmarketing informatie in de gaten te houden. Integreer social media-accounts om vermeldingen te volgen en het plaatsen van berichten te plannen. Volg de prestaties van Adwords-campagnes en ontdek nieuwe, waardevolle zoekwoorden. Ga de diepte in en analyseer websites aan de hand van echt belangrijke statistieken.

analyticsDashboard

Het dashboard is strak, effectief en makkelijk aan te passen. Met drag-en-drop widgets maak je dashboards die perfect aansluiten op jouw wensen. Maak prachtige, geautomatiseerde marketingrapporten. Pas alles van top tot teen aan.

 

Dus: geen dure, extra software meer nodig om ranks te checken, analyseer backlinks met data uit Majestic. Houd het overzicht met de SEO site auditor. Kan worden geïntegreerd met onder andere Google Analytics en Adwords.

Indien gewenst krijg je elke week een rapport met de laatste ontwikkelingen en je belt of mailt me wanneer je extra support nodig hebt.

 

Wil jij ook je onbenutte potentieel voor winst en groei benutten?
Maak dan gebruik van het vrijblijvende adviesgesprek van 20 minuten.

Reserveer jouw Vrijblijvend Consult

Andere diensten

Klankbordsessie

Klankbordsessie

€475

Klankbordsessie

In een persoonlijke ochtend- of middagsessie komen we tot een gedegen analyse van de kansen en beperkingen van je huidige marketing. Ook een goed startpunt om te zien of het Marketing Abonnement wat voor je is.

Lees meer
Webmarketing Dashboard

Webmarketing Dashboard

€75 per maand

Webmarketing Dashboard

Met dit dashboard wordt het nemen van marketingbeslissingen een plezier. Het effect van al je marketing inspanningen in beeld: Google, traffic, SEA, SEO, Conversie, sociale media en meer.

Lees meer
Marketing Abonnement

Marketing Abonnement

Vanaf €950 per maand

Marketing Abonnement

Met het Marketing Abonnement haal je een zeer ervaren en complete marketing manager in huis. Samen werken we het plan uit en voeren dit gedurende 12 maanden uit voor een vast maandbedrag.

Lees meer

GRATIS: Arjan's Business Toolbox

Met meer dan 90 tools, apps, websites en andere hulpbronnen voor het superslim organiseren van je onderneming. Tevens krijg je periodiek Arjan's Notes met marketing tips en tricks.

business toolbox