Video serie ondernemende vrije geesten

Schrijf je in voor mijn serie korte videolessen, elke week één, van inspirerende ondernemers, denkers en creatieven.

Vrijheid om te denkenHet betreft mensen waardoor ik zelf in de afgelopen 20 jaar steeds enthousiaster werd over het vrije ondernemerschap en het vrije denken. Elke video voorzie ik van mijn commentaar.

In de video’s komen de bekende namen voor zoals Warren Buffet, Steve Jobs en Tim Ferris, maar ook onontdekte pareltjes van Tom Hodgkinson, Ryan Holiday, Paul Graham en vele anderen.

Geregeld zal ik ook een boektitel noemen met de link naar Amazon of Bol, voor het geval je meer wil weten over de persoon of zijn of haar gedachtenwereld.

De meeste video’s zijn korter dan 3 minuten en brengen 1 belangrijk punt over. Vaak op zeer verrassende wijze. Wie wil er nou eens niet een kijkje nemen in het kantoor van Warren Buffet? Of in 1 minuut horen van Alan Weiss hoe je klanten soepeltjes om verwijzingen vraagt?

Schrijf je nu gratis en vrijblijvend in!

Deel mijn berichten:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp